Contact

Maak kennis met uw specialist in offertes aanvragen

Wilt u een bouwbedrijf of aannemer inschakelen voor uw klus? Laat ons dan het zoekwerk voor u verrichten. Via deze website kunt u in slechts enkele kliks 4 vrijblijvende offertes aanvragen. Deze offertes zijn afkomstig van vier kwalitatieve bedrijven die hun diensten voor zeer scherpe tarieven aanbieden. Het enige dat u nog te doen staat, is het vergelijken van de offertes. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het aanvragen van de offertes, het vergelijken ervan of de bouwbedrijven en aannemers die in ons systeem opgenomen zijn.

Eén adres voor al uw gewenste offertes van aannemers en bouwbedrijven

Uiteraard kunt u ook met alle verschillende bouwbedrijven en aannemers in uw regio contact opnemen. Echter, het aanvragen van al deze offertes vergt enorm veel tijd en energie. Daarom hebben wij het u wat eenvoudiger gemaakt. In ons systeem hebben we niet alle bouwbedrijven en aannemers opgenomen, maar slechts diegenen die staan voor hoogstaande kwaliteit én scherp geprijsde offertes. Omdat u enkel op onze website website uw gegevens hoeft achter te laten, bespaart u hiermee een hoop contactmomenten. Van de aannemers en bouwbedrijven ontvangt u zeer snel de opgevraagde offertes. Hierdoor kunt u deze meteen met elkaar vergelijken.

Kom bij ons offertes aanvragen van bouwbedrijven en aannemers

Aannemer-Offerte is in 2011 door SalesWizard BV, specialist in online marketing, opgericht. Wat ons deed besluiten ons in te zetten voor een perfecte koppeling tussen de vraag en het aanbod in de bouw, was dat wij dankzij onze andere werkzaamheden een groot netwerk aan aannemers en bouwbedrijven hebben weten op te bouwen. Door te functioneren als een geheel onafhankelijke website, kunnen we de best geprijsde, vrijblijvende offertes voor u aanvragen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is uw gegevens in te vullen op het formulier rechts op deze pagina. Klik vervolgens op ‘offertes aanvragen’. Zodra u de offertes van de bouwbedrijven en aannemers heeft ontvangen, kan het vergelijken beginnen!

Neem contact met ons op over onze diensten in het aanvragen van offertes

Wilt u meer weten over onze diensten in het aanvragen van offertes van aannemers en bouwbedrijven? Of bent u benieuwd naar tips over het vergelijken ervan? Neem dan contact met ons op. Bel naar 026-2022085 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het aanvragen van scherpe offertes. U hoeft deze alleen nog maar met elkaar te vergelijken en uw gewenste aannemer of bouwbedrijf te selecteren.