Dienstverlening

Hoe werkt deze website?

Een offerte aanvragen van een aannemer of bouwbedrijf, is via deze website zeer eenvoudig. U hoeft hiervoor alleen maar het formulier rechts op deze pagina in te vullen. Ons systeem selecteert voor u de beste bedrijven. Wij sturen alleen die bedrijven uw offerteaanvraag. Zo hoeft u niet meer op zoek naar kwalitatieve doch betaalbare aannemers en bouwbedrijven. Binnen zeer korte tijd ontvangt u van deze bedrijven een heldere offerte. U bent op geen enkele wijze verplicht op een offerte in te gaan. De enige taak die u nog wacht, is het vergelijken van de 4 scherpe offertes!

Waarom wij onze diensten aanbieden

Er bestaan enorm veel bouwbedrijven en aannemers in Nederland. Het is daardoor werkelijk onmogelijk ze allemaal met elkaar te vergelijken. Daarom helpen wij u in het aanvragen van de scherpste offertes. Wij zorgen voor een perfecte koppeling tussen uw vraag en het aanbod. Omdat wij uw aanvraag enkel neerleggen bij de 4 beste aannemers of bouwbedrijven voor uw klus, ontvangt u slechts de 4 meest aantrekkelijke offertes. Deze zijn eenvoudig, snel en overzichtelijk met elkaar te vergelijken. Kortom, vergeet al dat zoekwerk naar een geschikte aannemer of een passend bouwbedrijf. Vraag via onze website 4 offertes aan en profiteer van groot, financieel voordeel!

Kom bij ons offertes aanvragen van aannemers en bouwbedrijven

Aannemer-Offerte is in 2011 opgericht door SalesWizard BV, specialist in online marketing. Omdat wij beschikken over een zeer ruim netwerk van de beste bouwbedrijven en aannemers, was het voor ons een logische stap deze kennis te delen met iedereen die op zoek is naar een aannemer of bouwbedrijf. Uiteraard gebeurt dit op geheel onafhankelijke wijze. De offertes worden u volledig vrijblijvend aangeboden. Wij geven u enkel de mogelijkheid de scherpste offertes van de beste bedrijven zorgvuldig met elkaar te kunnen vergelijken. Wilt u een bouwbedrijf of aannemer inschakelen? Vul uw gegevens in, klik op ‘offertes aanvragen’, start met vergelijken en benader uw gewenste bouwbedrijf of aannemer!

Meer weten over onze diensten in het aanvragen van offertes?

Mogen wij ook voor u offertes aanvragen bij onze kwalitatieve selectie van aannemers en bouwbedrijven? Of wenst u eerst meer informatie over hoe u het beste de offertes met elkaar kunt vergelijken? U bereikt ons door te bellen bellen naar 026-2022085 of stuur een e-mail naar [email protected]. Dan vertellen wij u graag meer over het aanvragen van de offertes, het vergelijken ervan en het selecteren van uw gewenste aannemer of bouwbedrijf.