Over ons

Vraag via ons 4 vrijblijvende offertes aan voor een aannemer

Aannemer-Offerte is een initiatief van SalesWizard BV, specialist in online marketing. Om iedereen aan de juiste aannemer of het gewenste bouwbedrijf te kunnen koppelen, hebben wij in 2011 deze vergelijkingswebsite opgericht. Inmiddels hebben al duizenden tevreden klanten vele vrijblijvende offertes aangevraagd, deze met elkaar vergeleken en aan de hand daarvan hun ideale aannemer of bouwbedrijf ingeschakeld. Bent u ook op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer? Vul dan uw gegevens in, klik op ‘offertes aanvragen’, begin met vergelijken en schakel uw gewenste bouwbedrijf of aannemer in!

Vergelijk enkel de beste offertes met elkaar

Deze website is heeft als doel de vraag en het aanbod op het gebied van aannemers en bouwbedrijven optimaal bij elkaar te brengen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Er bestaan immers zo veel bouwbedrijven en aannemers, met elk hun eigen voordeeltjes en acties, dat het een heuse opgave is daar het meest ideale bedrijf uit te selecteren. Door via deze website 4 vrijblijvende offertes aan te vragen, ontvangt u enkel een selectie van de beste aannemers en bedrijven die de scherpste offertes aanbieden. Dat scheelt u een hoop zoekwerk! Kies ook voor dit gemak, deze zekerheid en het grote financiële voordeel. Vraag direct 4 offertes aan!

Ontdek hoe wij de beste offertes voor u aanvragen

Via deze website is het uiterst eenvoudig een offerte van een aannemer of bouwbedrijf aan te vragen. Ons systeem zoekt namelijk al voor u de beste bedrijven uit. U hoeft dus geen tijd en energie te besteden aan het zoeken naar kwalitatieve doch betaalbare aannemers en bouwbedrijven. Het enige wat u nog te doen staat, is de 4 scherpe offertes met elkaar vergelijken. Waar ligt uw focus? Op de meest voordelige prijs? Het meest uitgebreide aanbod aan werkzaamheden? Of vindt u het juist essentieel dat uw klus snel geklaard wordt? Waar u ook naar op zoek bent, het begint met het aanvragen van 4 interessante offertes. Vul direct uw gegevens in, ontvang de offertes en begin met het vergelijken!

Heeft u vragen over onze werkwijze?

Wilt u meer weten over hoe wij offertes van aannemers en bouwbedrijven voor u aanvragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 026-2022085 of stuur een mail naar [email protected]. Weet u niet precies hoe u de offertes het beste met elkaar kunt vergelijken? Wij vertellen u graag hoe een offerte van een aannemer of bouwbedrijf precies is opgesteld en welke punten interessant zijn om met elkaar te vergelijken.