Betonvloer laten storten in de woonkamer

Gepubliceerd door op april 14, 2022 in interieur | Geen reacties

Een goed bedrijf vinden voor een betonvloer laten storten

Wilt u een andere vloer in uw woning dan een standaard vloer, zoals bijvoorbeeld de visgraatvloer, de tegelvloer, de pvc-vloer, vloerbedekking et cetera? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om te kiezen om een geweldige betonvloer te laten stoten in de woonkamer. Huh wat? Ja inderdaad! Lees hieronder meer over de mogelijkheden van beton in de woonkamer.

Gevlinderde betonvloer

Het is een echte trend. Veel mensen kiezen vandaag de dag voor een prachtige betonvloer vanwege de vele voordelen. Deze vloer is namelijk krasvast, onderhoudsvriendelijk en tijdloos. Is dat uw keuze? Het kan mooier hoor. Na het betonvloer storten, kunt u hem laten vlinderen om hem een verdichte en gladde toplaag te geven. Overigens is een gevlinderde betonvloer wel plusminus 7 cm dik. Is dat in uw huis niet mogelijk? Dan kunt u eventueel ook kiezen voor een betonlook vloer.

Gevlinderde betonvloer met kleur

Nadat u de betonvloer heeft laten vlinderen, kunt u hem ook laten kleuren in de door u gewenste kleur. Waar veel mensen aanvankelijk bij beton denken aan een harde, koude en kille vloer, zijn ze zonder uitzondering aangenaam verrast als ze een fraaie gekleurde betonvloer zien. Door de kleur krijgt de vloer direct een zeer warme uitstraling.

Betonvloer huiskamer met vloerverwarming

En alsof het aanbrengen van kleur de betonvloer nog niet warm genoeg maakt; wist u dat u beton over vloerverwarmingsbuizen kunt laten storten? Dan weet u zeker dat de betonvloer ook in koude tijden behaaglijk warm aanvoelt. En omdat de warmte niet door een ondervloer heen hoeft, doet u met een forse energiebesparing ook uw portemonnee een groot plezier. En o ja, door welk bedrijf kunt u een betonvloer laten storten? Neem dan maar eens een kijkje op deze website.

Meer weten over beton als vloer? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Comment

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*