Traprenovatie materiaal mogelijkheden

Gepubliceerd door op juni 23, 2021 in Wonen | Geen reacties

Trap renoveren

Een oude of versleten trap kan de waarde van het gehele pand naar beneden halen. U kunt de trap slopen en een nieuwe trap laten plaatsen, maar dit is wel erg tijdrovend. Bovendien kan dit flink in de kosten lopen. Is de trap in de basis nog goed? Dan kunt u beter kiezen voor een traprenovatie. Met een professionele traprenovatie ziet de trap er weer uit als nieuw. Uw woning of bedrijfspand ziet er direct weer een stuk beter uit en de renovatie is in een handomdraai voltooid. U kunt de trap dus snel weer gebruiken en ondervindt veel minder hinder van een renovatie dan van een complete verbouwing.

Het juiste materiaal voor een traprenovatie

Veel mensen hebben nog steeds het beeld in hun hoofd dat een trap standaard van hout is. Vroeger was dit natuurlijk ook zo, maar tegenwoordig allang niet meer! Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om materiaal voor een traprenovatie. In de meeste gevallen is het dus gewoon een kwestie van smaak. Wij zetten een aantal mogelijke materialen voor u op een rijtje:

  • Laminaat
  • Vinyl
  • PVC
  • Kunststof
  • Tapijt

Kies een kleur

Bent u eruit welk materiaal u het liefst wilt gebruiken bij de traprenovatie? Dan kunt u ook nog kiezen voor een kleur of stijl. U kunt gaan voor een klassieke houtlook, maar u heeft nog veel meer mogelijkheden. Vrijwel alle kleuren en structuren zijn mogelijk. U kunt zelfs lichtgewicht overzettreden met een betonlook laten plaatsen. Zo kunt u de trap dus helemaal aanpassen aan uw eigen voorkeur. Uw trap steelt na de renovatie gegarandeerd weer de show!

Wilt u een offerte voor een traprenovatie? Neem dan contact met ons op. Wij sturen u met alle plezier door naar de juiste specialist voor uw klus.

Comment

U e-mail adress wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*